Splošno

Vpis novih članov

Veseli nas, da ste zainteresirani za včlanitev v našo ribiško družino. K nam se lahko pridružite zelo preprosto, in sicer tako, da kandidat osebno vloži pisno vlogo za sprejem v članstvo v času uradnih ur (ne pozabite na osebno fotografijo). Sprejem v članstvo poteka le v poznojesenskem času (v dveh terminih), to je do 31. decembra tekočega leta. Vse prispele vloge do navedenega roka, bo Upravni odbor obravnaval pravočasno.

Ribiška družina Bistrica Domžale

Krakovska cesta 18A

1230 Domžale

Kandidat-pripravnik ima pripravniški staž, ki traja leto in pol, v tem roku je dolžan po opravljenem internem pripravljalnem seminarju in izpitu, opraviti še ribiški izpit za športnega ribiča pri RZS, nasprotno lahko izgubi pravico do letne ribolovne dovolilnice. Do opravljenega izpita sme loviti samo v spremstvu mentorja oz. člana RD Bistrica Domžale z izpitom, z izjemo ribolova ciprinidov na ribnikih. Letna ribolovna dovolilnica za naslednje leto se izda po vplačilu članarine in opravljenih članskih obveznostih. Vsak član je dolžan opraviti 15 delovnih ur in 5 ur na čuvanju voda. Mladi ribič je dolžan opraviti 5 delovnih ur.

 VLOGA ZA VČLANITEV V RD BISTRICA DOMŽALE

IZJAVA O UPORABI ELEKTRONSKE LETNE RIBOLOVNE DOVOLILNICE

*** vloga velja za vse mlajše in starejše, ki želite postati člani RD Bistrica Domžale in za kandidate, ki so že ali pa so bili člani druge ribiške družine na območju Republike Slovenije. Kandidati, včlanjeni v drugih RD, dostavijo izpisnico ali pa pri nas postanejo pridruženi člani v statusu DAA.

Komentarji so izklopljeni za Vpis novih članov