Dobrodošli na spletni strani

Ribiške družine Bistrica Domžale

Elektronska letna ribolovna dovolilnica - eLRD

1. Prijava v portal: kliknemo na www.ribiskekarte.si. Član, ki prijave še nima, ustvari dostop tako, da klikne Še nimaš uporabniškega računa? Ustvari ga tukaj.... Po izpolnitvi in shranitvi podatkov je prijava v portal opravljena (opomba: podatke vpisujemo v polja na tak način: Ribič Pepe, Ribiška ulica 10, 1230 Domžale). V elektronski pošti potrdimo aktivacijo. Navodila 1.

2. Najava na eLRD: po prijavi v portal www.ribiskekarte.si, v rubriki Moj račun, Moj profil, izberemo (čisto spodaj) v polju Letna ribolovna dovolilnica, ime naše ribiške družine ter zapis Shranimo. Navodila 2.

3. Uporaba eLRD pri aktivaciji ribolovnega dne, pregledu RK številke za ribiškega čuvaja in vnosu uplena: navodila za aktivacijo ribolovnega dne, spremljanje porabljenih ribolovnih dni, pregled RK številke za potrebe ribiško čuvajske kontrole in vnosa uplena v portal. Navodila 3.

3. Uporaba eLRD II. (samostojna aplikacija za v žep) pri aktivaciji ribolovnega dne, pregledu RK številke za ribiškega čuvaja in vnosu uplena: navodila za aktivacijo ribolovnega dne, spremljanje porabljenih ribolovnih dni, pregled RK številke za potrebe ribiško čuvajske kontrole in vnosa uplena v portal. Navodila 4. (Veljavno od 9. 1. 2021 naprej).

Video navodila za najavo in aktivacijo elektronske letne ribolovne dovolilnice (eLRD).

mobieLRD2

 

logo ribiske karte

Aplikacija RZS Kviz

za pripravo na ribiški izpit

 vir: RZS

 

logo ribiske karte